Quines són les característiques que s’han de valorar en triar una bona Autoescola?

Quines són les característiques que s’han de valorar en triar una bona Autoescola?

El carnet de conduir és una necessitat i porta la seva complexitat el obtenir-lo. Es necessari i important tenir present una guia de consells o punts clau per no perdre temps i diners.

Hem de distingir dos factors que afecten directament a la nostra seguretat quan estem al volant: les nostres aptituds i la nostra actitud. En l'Escoles de Conducció s'han de treballar tots dos elements, sigui quin sigui el Carnet què volem aconseguir.

A continuació detallem els punts clau d'una bona Autoescola:

  • Tradició i experiència. No és el mateix una autoescola amb algun temps d'experiència, que una autoescola que porta molts anys en el sector: l'experiència comporta saber reconèixer totes les necessitats, situacions i solucions personalitzades que pugui necessitar cada futur conductor. Una autoescola amb molts anys d'experiència és una garantia de solidesa i coneixement pràctic.
  • Professionals especialitzats. Ser un professional especialitzat significa ser un coneixedor en profunditat de qualsevol dels conceptes a dominar, teòrics i pràctics del tipus de carnet que es desitja obtenir, però també ser un professional amb unes habilitats i característiques psicològiques imprescindibles al tractar amb els diferents requisits de cada futur conductor.
  • Percentatge d'èxit. Sens dubte, així com una imatge val per mil paraules, la ràtio de percentatge d'aprovats sobretot en el primer examen és un indicador excel·lent de la qualitat de l'autoescola.
  • Flexibilitat horària. Oferir un servei que s'adapta a les necessitats de cada un, dins d'un horari laboral flexible, és també d'interès i a considerar com a punt important.
  • Assessoria continuada. Tenir un professional interessat i actiu en la formació i obtenció del carnet de conduir que es desitgi, és bàsic, ja que transmet confiança i seguretat en l'alumne.
  • Bona relació qualitat preu. El resultat final, tenir èxit en l'examen d'obtenció del carnet de conduir que ens interessa, és el que ens marcarà la qualitat del servei.

Un preu molt baix pot significar mancances serioses en els punts anteriors, que pot derivar en problemes posteriors, sigui en l'examen final, com en la veritable preparació del futur conductor.

Autoescola Sole té aquests punts clau com a insígnia de treball i forma de ser, el que ens ha donat l'èxit i prestigi actual.

https://www.autoescolasole.com/inici/