Vols treure’t el carnet de conduir? Apunta’t a la Teòrica exprés d’Autoescola Solé

Vols treure’t el carnet de conduir? Apunta’t a la Teòrica exprés d’Autoescola Solé

Arriba el bon temps i les ganes de llibertat, de sortir...

Si estàs pensant en formar-te per aconseguir el permís B no pots perdre’t els cursos de teòrica exprés d’Autoescola Solé!

Amb els nostres cursos exprés reduïm molt el temps de la formació teòrica per a aprovar l’examen i així accedir a la formació pràctica i pujar a examen molt més ràpidament.

Teòrica exprés: mètode exclusiu

El mètode que utilitzem a Autoescola Solé és exclusiu, ràpid, eficaç, diferent i segur!

Amb la metodologia que fem servir tens l’aprovat garantit i molt més ràpid del que t’imagines. Per què estudiar la teòrica del carnet ja no és tan costós i avorrit.

Què és la teòrica exprés?

Amb els cursos de teòrica exprés d’Autoescola Solé et trauràs la teòrica de cotxe, el permís B, en temps rècord. Sabràs el dia de l’examen en el mateix moment en què et matricules al curs. Els professors fan un seguiment personalitzat als alumnes amb objectius individualitzats per tal d’assolir els objectius amb fiabilitat i compromís.

La teòrica exprés d’Autoescola Solé és un sistema exclusiu de motivació pels alumnes amb aprovat garantit. És un mètode fàcil i dinàmic que es realitza en aules informatitzades i amb un pla de seguiment individual diari. Un cop fetes les sessions de formació al centre es pot seguir treballant des de la pàgina web a casa.

Si el teu objectiu és aprovar el carnet abans de l’estiu, no dubtis en contactar amb nosaltres.