Portfolio Category: Motocicletes

Permís A2

Permís A2

El permís de conducció de la classe A2 autoritza per conduir motocicletes amb una potència màxima de 35 kW i una relació potència / pes màxima de 0,2 kW / kg i no derivades d'un vehicle amb més del doble de la seva potència.L'edat mínima per obtenir-lo serà de 18 anys complerts.
Sol·licita'ns Informació[contact-form-7 id="6527" title="Contacto Permisos_cat"]
...
Read more

Permís A1

PERMÍS A1

El permís de conducció de la classe A1 autoritza per conduir motocicletes amb una cilindrada màxima de 125 cm ³, una potència màxima de 11 kW i una relació potència / pes màxima de 0,1 kW / kg i tricicles de motor la potència màxima dels quals no excedeixi de 15 kW.L'edat mínima per obtenir-lo serà de 16 anys complerts.Amb nosaltres pots...
Read more

Permís A

Permís A

El permís de conducció de la classe A autoritza per conduir motocicletes de qualsevol cilindrada i tricicles de motor.L'edat mínima per obtenir-lo serà de 20 anys complerts però fins als 21 anys complerts no autoritzarà a conduir tricicles de motor la potència màxima dels quals excedeixi de 15 kW.
Sol·licita'ns Informació[contact-form-7 id="6527" title="Contacto Permisos_cat"]
...
Read more

AM

,

Permís AM

El permís de conducció de la classe AM autoritza a conduir ciclomotors de dues o tres rodes i quadricicles lleugers, encara que podrà estar limitat a la conducció de ciclomotors de tres rodes i quadricicles lleugers.

L'edat mínima per obtenir-lo serà de 15 anys complerts. No obstant això, fins als 18 anys complerts no autoritzarà...

Read more