Permís B

Autoritza a conduir automòbils la massa màxima autoritzada dels quals no excedeixi de 3500 kg que estiguin dissenyats i construïts per al transport de no més de vuit passatgers a més del conductor. Aquests automòbils podran dur enganxat un remolc la massa màxima autoritzada del qual no excedeixi de 750 kg.

Conjunts de vehicles acoblats compostos per un vehicle tractor dels que autoritza a conduir el permís de la classe B i un remolc la massa màxima autoritzada del qual excedeixi de 750 kg, sempre que la massa màxima autoritzada del conjunt no excedeixi de 3.500 kg, sens perjudici de les disposicions que les normes d'aprovació de tipus estableixin per a aquests vehicles.

L'edat mínima per obtenir-lo serà de 18 anys complerts.

A partir dels 3 anys d'antiguitat de vigència del permís, autoritza a conduir (dins del territori nacional) als vehicles que autoritza el permís de la classe A1, és a dir motocicletes fins a 125 cc.

Amb nosaltres, podràs obtenir el permís de cotxe amb un turisme de canvi automàtic.

Sol·licita'ns Informació

  RESPONSABLE TRACTAMENT: ESCOLES DE CONDUCCIÓ SOLÉ, S.L.
  FINALITAT:Atendre la sol·licitud de l'usuari.
  LEGITIMACIÓ:Consentiment de l'interessat.
  CESSIONS:No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.
  DRETS:Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s'ajusta a la normativa, pot acudir a l'Autoritat de Control > (www.aepd.es).
  INFORMACIÓ ADDICIONAL: política de privacitat

  Accepto que es tractin les meves dades per a atendre la sol·licitud d'informació.