Els punts clau per a ser un bon conductor

Els punts clau per a ser un bon conductor

Sens dubte, hi ha tres punts clau per a ser un bon conductor: la perícia, la prudència i l'experiència. Pots tenir un d’ells, però si no estan complementats pels altres no seràs un bon conductor.

Ser un conductor de gran perícia, però no obstant això, amb grans dosis d'imprudència, pot esdevenir una arma letal. Tenir molta prudència i poca perícia, acaba sent un problema molest, per al propi conductor, i per a la resta. L'experiència és bàsica, no hi ha dubte, però, l'excés de confiança, és sovint un dels factors determinants d'accident.

Per tant, els tres ingredients clau han d’estar tots ells presents en la teva conducció si vols ser realment un bon conductor. Una bona autoescola, pot donar, i de fet, ho ha de fer, aquestes dues bases fonamentals i inicials de la bona conducció: perícia, mitjançant la paciència i l'acompanyament a adquirir la capacitat de comprendre l'art de la conducció, i també la prudència, no saltar- els stops (i convertir-los en ràpids cediu el pas) no passar amb llums taronja, fixar-se bé en els passos de vianants, etc. I el tercer punt clau, l’experiència l’aconseguiràs amb el temps i amb perícia i prudència.

A un gran conductor de cotxes de carrera li van preguntar quin secret podia compartir amb els seus admiradors i seguidors, per a una millor conducció. La resposta, lluny del que qualsevol podria esperar (com tècniques d'avançament, sortejar corbes i altres proeses) va ser: "no donar per fet que l'altre o altres conductors van a fer el que es suposa han de fer.

El control del que els altres faran no el tens mai, però sí la teva capacitat de reacció. El control de la teva pròpia capacitat de reacció és la base d'una bona conducció. "

A Autoescola Solé tenim l'orgull d'haver format amb èxit centenars de conductors, i ho seguirem fent. No només aconseguir el carnet el més ràpid possible, també formar persones responsables amb la conducció, prudents i amb perícia.