CONDUCTOR D’AUTOBUSOS

CONDUCTOR D’AUTOBUSOS

A les nostres autoescoles podràs obtenir qualsevol permís de conducció que desitgis de manera fàcil, econòmica i de la mà dels millors professionals.

Si estàs pensant en treure't el permís de conducció per autobusos podràs escollir entre el permís de conducció de la classe D o el Permís D + E Autocars.

El permís de conducció de la classe D autoritza per conduir automòbils dissenyats i construïts per al transport de més de vuit passatgers a més del conductor. Aquests automòbils podran dur enganxat un remolc la massa màxima autoritzada del qual no excedeixi de 750 kg.

L’edat mínima per obtenir-lo serà de 24 anys complerts.

El Permís D + E Autocars autoritza per conduir conjunts de vehicles acoblats compostos per un vehicle tractor dels que autoritza a conduir el permís de la classe D i un remolc la massa màxima autoritzada del qual excedeixi de 750 kg.

L’edat mínima per obtenir-lo serà de vint anys complerts.

Actualment per a poder treballar com a transportista de viatgers en qualsevol dels seus àmbits, a més a més del canet d'autobús, és necessari posseir el CAP de viatgers també conegut com el CAP d'autobús.