Blog

Quines són les característiques que s’han de valorar en triar una bona Autoescola?

El carnet de conduir és una necessitat i porta la seva complexitat el obtenir-lo. Es necessari i important tenir present una guia de consells o punts clau per no perdre temps i diners.

Hem de distingir dos factors que afecten directament a la nostra seguretat quan estem al volant: les nostres aptituds i la nostra actitud. En l'Escoles de Conducció s'han de treballar tots...

Read more

Sortides professionals que es pot optar amb els carnets especials D i D1

Tenir el carnet de conduir és un clar avantatge en el món laboral I, a més a més, quants més permisos tinguis, i més especialitzat s'estigui, més oportunitats. No és una despesa, sinó una inversió de futur.

Els permisos més habituals són: Permís de conduir AM (ciclomotors a partir de 15 anys); A A1 A2, permet conduir motocicletes variant segons el permís de cilindrada;...

Read more

7 de cada 10 conductors porten bosses de mà al cotxe mentre condueixen

FORMASTER, Asociacion Profesional de Empresas Formadoras en Logistica, Transporte y Seguridad Vial,  proposa diverses recomanacions per tal de col·locar de forma segura les diferents bosses de mà al cotxe en temps de vacances i davant llargs desplaçaments.

A més a més, Formaster ofereix unes pautes per a la conducció del cotxe amb pes i com dur les mascotes en el vehicle durant aquestes vacances.

Read more