Blog

Tot el que cal saber sobre els distintius ambientals i com ens poden afectar

Cada vegada més vehicles ja porten visibles en els vidres els distintius que els classifiquen en funció de les emissions que desprenen. De fet, des de 2016 la DGT ha anat enviant aquests adhesius identificadors per correu postal a aquells propietaris amb vehicles que s’adapten a les característiques d’algun dels 4 tipus en què es divideix aquesta classificació. Però, saps en realitat per a què serveixen? Quins vehicles...
Read more

Quins són els permisos per conduir camions i autocars?

Avui dia, comptar amb el permís de conduir de camió i autocar et pot obrir moltes portes en l'àmbit laboral. És per aquest motiu que moltes persones decideixen obtenir aquest permís de conducció per tal de poder accedir a un ventall d'oportunitats laborals molt més ampli.

Els permisos que pots necessitar necessites per conduir camions o autocars són molts i molt diversos. En aquest...

Read more

Consells per preparar i aprovar l’examen teòric de conduir

T'has de preparar l'examen teòric per aconseguir el permís de conduir? A Autoescola Lloret sabem l'estrès que pot suposar presentar-se a l'examen teòric de conduir i és per això que et volem ajudar a preparar-te aquesta prova de la millor forma possible.

En el següent article et recopilem una sèrie de consells i recomanacions per tal de facilitar-te el procés de preparació per a...

Read more

Què són els cursos de Capacitació Professional i qui els ha de realitzar?

Els cursos de Capacitació Professional per al Transport preparen per a l’examen de competència professional per al transport de mercaderies, una prova convocada per la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, amb la qual s’obté l’autorització per a la conducció de camions, però també de vehicles de transport de viatgers.

En el cas del transport de mercaderies, aquest certificat també serà vàlid per...

Read more