¿Aire condicionat si o no?

¿Aire condicionat si o no?

Sempre cal tenir en compte que conduir més còmode també és conduir més segur, de manera que una temperatura interior del vehicle adequada no només contribueix a mantenir una sensació de confort sinó que ens evita situacions perjudicials per mantenir una conducció segura.

Renovar l'aire amb una bona ventilació de l'interior del cotxe, contribueix a millorar l'oxigen aspecte molt important per evitar la temuda somnolència. Els actuals sistemes de ventilació i aire condicionat dels automòbils són molt eficaços, a més de prendre aire fresc de l'exterior solen passar-ho per filtres que redueixen la quantitat de pols o contaminació que l'exterior millorant la qualitat de l'aire que entra dins del cotxe.

Una temperatura excessiva dins del cotxe podria provocar-nos malestar, lleugera sensació de mareig o fins i tot un cop de calor. Conduir amb les finestretes baixades sol ser molest, sobretot si circulem per carreteres o autopistes, el soroll a causa de la velocitat que agafa l'aire en marxa pot ser bastant molest.

L'excés de calor també ens provoqués sudoració, incrementant la nostra incomoditat al volant augmentant la deshidratació, situació que redueix la capacitat d'atenció i reacció.

L'aire condicionat ens refreda l'aire més ràpid i millor, i contribueix a mantenir una temperatura de l'habitacle més constant durant tot el viatge, obtenint una temperatura de confort que ens ajudarà a conduir més còmodes i concentrats.