10 aplicacions que et faran la vida més fàcil en els teus viatges per carretera

10 aplicacions que et faran la vida més fàcil en els teus viatges per carretera

app solé

1. Gasolineres d’Espanya

Aquesta aplicació et permet consultar les estacions de servei prop de la teva ubicació (per preu, distància, o en un mapa) i el preu del combustible en cadascuna per buscar les més barates. Inclou preus per als combustibles: gasolina 95, gasolina 98, dièsel, dièsel millorat, gasoil B, gasoil C, biodièsel, bioetanol, GLP, GNC i gasolina 95 sense protecció.

2. Rain Alarm

Aquesta app t’avisa quan està arribant una tempesta o va a nevar a la teva posició, pel que et dóna temps a resguardarte o agafar el paraigua. Gràcies a les dades de diverses agències meteorològiques pots veure la previsió en temps real.

3. PackPoint

 PackPoint t’ajuda a organitzar el que necessites incloure en el teu equipatge i la maleta en funció de la durada del viatge, el temps que faci en el lloc de destinació i les activitats que tinguis planejades.
Un cop creada i organitzada la llista d’equipatge, PackPoint la guarda perquè, si vols, puguis compartir-la amb la família i els amics en el cas que també necessiten ajuda per a fer la maleta.

4. Tourist Eye

Una completa guia que t’ajudarà a planificar tots els teus viatges. A més, l’aplicació et mostra llocs nous que podrien ser del teu interès i et permet canviar de ruta si així ho desitja.

5. FieldTrip

Field Trip és la teva guia als llocs fascinants, ocults i únics del món que t’envolta. Field Trip s’executa en segon pla al telèfon. Quan t’acostes a algun lloc interessant, aquesta aplicació et mostra una targeta amb detalls sobre la ubicació, sense necessitat de seleccionar res. Si has connectat uns auriculars Bluetooth o amb cable, pots fins i tot escoltar la informació.

6. Waze

Waze construeix una xarxa social de conductors que comparteixen informació sobre el trànsit i la carretera en temps real. Gràcies a ella podràs estalviar temps, diners en gasolina i millorar els teus desplaçaments. A més, té alertes sobre obres, tancaments de carreteres, limitació de velocitat, condicions de la carretera …

7. Maps.me

Es tracta d’un mapa en el qual podeu incloure tota la informació que us interessi (rutes, llocs d’interès, gasolineres, supermercats, etc.) per consultar-quan vulgueu al vostre mòbil.

8. Google Translate Word Lens

Si vas a sortir fora d’Espanya i el teu no són els idiomes, llavors aquesta és la teva aplicació. No importa on estiguis, si veus un cartell que no entens, li fas una foto i Google ho traduirà per tu. També té opcions per traducció de veu i comprèn fins a 40 idiomes.

9. Wifi Map Pro

Una opció gratuïta per estalviar en consum de dades i itinerància. Crea mapes amb els punts de la ciutat que disposen de xarxes wifi obertes. Disposa d’algunes opcions de pagament.

10. Trip Advisor

Trip Advisor és l’aplicació que més t’ajudarà a triar on menjar, on dormir, què veure … Gràcies als comentaris i puntuacions de viatgers com tu que han estat abans en el lloc. Podràs també deixar les teves pròpies opinions per ajudar els altres viatgers.

 

Si t’agraden els jocs, entra directament en un món de jocs i prepara’t per a un emocionant viatge amb SlotoGate! És correcte: sigui quin sigui el tipus de jugador que siguis, tenim alguna cosa perfecte a l’espera de ser descoberta. Explora un apassionant món en línia i descobreix jocs del nostre generós patrocinador, que ens ha recolzat durant tot el camí i ho segueix fent, que faran de cada moment lliure l’experiència més agradable que mai! Us recomanem que presteu atenció a baccarat juego gratis ja que aquí és el millor que us podeu imaginar. Podeu gaudir de diversos temes i configuracions de jocs dels principals proveïdors mentre esteu al telèfon, així que no dubteu a visitar aquesta increïble plataforma.